Har du mött den berömda tegelväggen i din forskning? Eller blev du eld och lågor när du fick ditt DNA-resultat men sitter nu fast och kan inte förstå hur du är släkt med dina matcher i träfflistan.

Känner du igen dig? Du är inte ensam.

Vi hjälper dig att komma vidare så att du får upp glöden igen!

Vill du känna dig trygg i att den forskning du gjort, fått eller ärvt är korrekt? Hittar du motstridiga uppgifter om dina anor och behöver hjälp att reda ut vad som stämmer? Vi kvalitetsgranskar ditt existerande släktträd. Detta innebär att vi går igenom post för post och säkerställer att alla poster har källhänvisningar, att information från de flesta tillgängliga arkiv är dokumenterade, att alla släktingar är med i trädet och att informationen källorna är rätt tolkad.

Vill du komma vidare på en specifik gren i ditt träd? Vi utför släktutredningar och forskar vidare på en eller flera grenar av ditt släktträd - mellan 27-255 personer kan vi åta oss att gräva fram!

Sitter du med en DNA-träfflista och spännande matcher, men vet inte hur du ska angripa utmaningen för att hitta era gemensamma anor? Då kan vi hjälpa till med en släktskapsutredning.

Så passa på att komma vidare och få upp den där glöden igen.

Vad kostar det?

Beroende på hur stort ditt träd är så kan omfattningen på uppdraget variera, och därmed även kostnaden. Kanske har du bra koll på delar av trädet men vill ha hjälp med andra delar. Hör av dig till oss så ger vi dig en rimlig prisuppskattning för uppdraget.

Leveransen är digital och i leveransen ingår alltid ett träd samt ett års abonnemang hos oss på Släktingar.


Kontaktuppgifter


Ditt meddelande skickades utan problem!


Varför välja Släktingar.se?

Vi har många års erfarenhet av släktforskning i svenska arkiv och använder alltid primärkällor i vår forskning. På så vis kan vi upprätthålla en hög kvalitet i resultatet som levereras till dig som kund.


Leverans

Resultatet levereras alltid digitalt såvida ingen annan överenskommelse gjorts.

Beställ abonnemang Beställ släktutredning