Har du gamla bilder som du skulle vilja digitalisera och samtidigt restaurera? Låt dem inte blekna mer eller glömmas bort i en gammal låda utan säkerställ att de lever vidare, tillgängliga för kommande generationer. Vi hjälper dig att bevara dem.

Oavsett om du sitter på ett jättearkiv gamla diabilder eller om du har gamla foton så kan vi hjälpa dig att digitalisera och/eller förbättra dem. Vi sätter siktet på att få fram ett resultat där tidens skador inte längre är ett hinder för upptäcktsfärder i historien.

Detta kan innebära att vi reparerar blekta, repade och skadade foton men kan också innebära att öka skärpa, ändra ton, plocka bort fläckar eller plocka fram mer färg och kontrast ur bilderna.


Exempel - redigerad version till höger


Vad kostar det?

Det är svårt att svara på och beror helt på grundmaterialet och mängden arbete. Att förbättra en trasig bild kan kosta 100 kronor och att digitalisera och förbättra stora mängder foton flera tusenlappar. Men hör av dig till oss och berätta vad du vill ha hjälp med så pratar vi om det och vi återkommer med ett pris som gäller för just dina behov. För att ändå få ett riktmärke kan du kika på dessa priser:


TJÄNSTER DÄR VI BEHÖVER TILLGÅNG TILL ORIGINALHANDLINGAR

Exempel 1: Digitalisering av 80st monterade diabilder, leverans på USB/ladda ned. Inscanning & Digitalisering 599:-.
Exempel 2: Digitalisering av 80 st monterade diabilder, leverans på USB/ladda ned. Inscanning & Digitalisering inklusive hantering av metadata (information som finns tillgängligt om foto, geografi, personer på fotot etc.) samt digital uppfräschning 999:-
Exempel 3: Digitalisering och restaurering av 10 gamla foton (max storlek A5) 999:-


HELT DIGITALA TJÄNSTER, DÄR DU LADDAR UPP DINA "Original"

  • Restaurering och retuschering av 50 bilder
  • Restaurering av 5 bilder, från 399:- (beroende på fotots skick, offert/prisbedömning innan påbörjat arbete)
  • Enkel lagning av reva, eller liknande skada på foto, från 79kr/foto

Vi kan också hjälpa till med att förstora, retuschera, beskära och rama in enstaka bilder.

Kontaktuppgifter

Ditt meddelande skickades utan problem!


Varför välja Släktingar.se?

Här kommer du få direktkontakt med en människa och kunna beskriva i ord vad du är ute efter. Vår fotograf och redigerare är duktig på att arbeta med färgtoner och stämningar, men också med att retuschera bort skador, revor eller fläckar i bilderna. Till skillnad från en AI-app som autoredigerar gamla bilder så är detta ett manuellt arbete med de fördelar som den mänskliga erfarenheten och det mänskliga ögat för med sig.


* Notera att vi följer GDPR, vilket innebär att vi behöver insamla medgivande om levande personer är med på bilderna.

Beställ abonnemang Beställ släktutredning