Önskar du ha vackra bilder av dina anors gamla gårdar, miljöbilder och flygfoton av miljön där de växte upp? Vill du komplettera din textbaserade forskning med fina bilder på relaterade gårdar, miljöer eller minnesmärken? Vi hjälper dig!

Många av oss saknar vacker dokumentation över hus, gårdar, fastigheter och miljöer som har en koppling till vårt ursprung. Nu har du chansen att komplettera din minnessamling med konstnärligt tagna bilder, med fokus på ljus och väderlek för att locka fram platsens egna magi.

Vår proffsiga fotograf tar sig till platsen och dokumenterar byggnad och miljö. Fotografen arbetar både från mark och från luft och har över 20 års erfarenhet av konstnärligt foto, liksom erforderlig försäkring och certifiering. Släktingar kontrollerar eventuella behov av flygtillstånd samt säkerställer att vi får de tillstånd som krävs och är nödvändiga för platsen. Vi tillser även att alla levererade foton är godkända för spridning.


Exempelbilder


Vad kostar det?

Priserna varierar från fall till fall, men Släktingar erbjuder just nu ett kraftigt reducerat invigningspris från 3500:-


Kontaktuppgifter

Ditt meddelande skickades utan problem!


Varför välja Släktingar.se?

Här kommer du få direktkontakt med en människa och kunna beskriva i ord vad du är ute efter. I dialog mellan dig och fotografen så avgörs vad bilderna skall förmedla samt hur mycket retuschering som önskas. Fotografen är van vid att producera både realistiska bilder, liksom mer stilistiska, dramatiska, nostalgiska eller påverkade bilder.


Leverans

Bilderna levereras digitalt i hög upplösning såvida ingen annan överenskommelse gjorts.

Beställ abonnemang Beställ släktutredning